Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag vem du är



Ett magiskt öga
räknar årsringarna
långt långt bakåt
då mitt hjärta
tatuerade ditt namn
i min själ




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-20 01:53



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Sååå vacker!
2016-09-01

  Karina"Kia"
För varje år som kärleken stora hägring omsluter ert till allt!

Högklass i denna enkla<3
2016-08-22

    Dan Myrbeck
Så fint skrivet!
2016-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2016-08-22

    ej medlem längre
Svindlande vackert!
2016-08-20

  Blomma-Stjärna VIP
åååååhhhhh - spännande, magiskt
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP