Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över Universums lagar råder inte ens Gud

 

 

 

Universum är ofantligt mycket större än Gud

om nu Gud finns




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-08-20 11:41



Bookmark and Share


  Elwania
hur separerar vi något från alltet
och fortfarande kallar det för universum
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP