Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DINA HÄNDER

 

På en  bild

i tidningen

 

syntes en mans

kraftfulla händer

 

så lika dina

 

de väckte minnen

av dina händer

 

mot såren  i min själ

så ömt helande

 

den tålmodiga vandringen

över hudens landskap

 

på stigen till grottans

fuktiga mörker

 

där dina fingrar väckte

lustens innersta kärna

 

innan du tog mig

till din käraste

  

och jag blev levande




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-25 16:49



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vackra och sensuella minnen...
2016-08-28

    ej medlem längre
sinnlighet och rytm, fin kärlekslyrik
2016-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuella minnen...så vackert...
2016-08-27

  ULJO
Så vackert vackert
2016-08-26

  Valter Örn VIP
Levandegör kärlekens kraft genom beröringen från den älskande !
2016-08-26

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver vacker dikt om ett under - kärlek och erotik som kan hela och levandegöra!
2016-08-25

    ej medlem längre
En hand = fem fingrars poesi!
En underbar dikt från dig!
2016-08-25

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2016-08-25

  KattenKin VIP
Varsamma händer som lagar vad andra förstört.
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP