Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värnlös

 

 

 

skälver min själ

bultar mitt hjärta

ångest och fruktan

i mig har fått fäste

darrar min hud

som en strykrädd hund

jag valde inte detta

livet valde mig

hur skulle jag veta

vad livet var

vad livet tog

jag blev bestulen

på det dyrbaraste jag hade

oskuldens tid är förbi

kan inte återfås

vem gör så mot ett barn?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-20 19:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch nej, starkt o gripande förtäljt
2016-08-20

    Ingrid11
bedarrande fint!
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP