Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

! ! !

Försök göra dig hörd i ett land
där du blir kallad cp-störd av små sjuåringar på gatan.
Där KENT regerar och små popsnören marscherar likt Bush´s truppersom argumenterar EFTER att dom har skjutit...

Pang, du är död, skriker 2-åringen som nyss lärt sig prata.
Knata gata upp och gata ner, men du hör och ser samma sak;
\'FITT-KUK-HORA-JAG-SKA-KNULLA-DEJ-DÄRBAK!\'

Jag vill vara rak och säga att det här, det här är framtidens ledare som vi hör ...men jag tror inte att jag vågar.
Istället gör jag som man bör; sätter på mig hörlurarna och lyssnar på när Håkan H. \"sjunger\" om hur vacker världen är.


copyright: catatau




Fri vers av catatau
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-05-11 11:39



Bookmark and Share


  Anne-Li
Hej!
Underbart text, rak och pricksäker. det som imponerar mest med andra ord. grym!
2007-10-26

  mb74
mycket bra,du kommer att bli stor här på poeter ,det lovar jag,:)
2006-05-11

  Bengt VIP
Denna är superbra!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

catatau
catatau