Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samhälls-fiddeli

När vårat välfärdssystem blir till samhällsproblem
psykhus-rapporterna hålls ihop med begagnade gem.
Självmördarna blir yngre, bantningarna fler,
ingen lyssnar hör eller ser.

Ner i skiten, upp till toppen, det är kroppen som inte pallar
hög är knoppen. Fullproppad av droger för att klara av pressen,
världen är inte till för den som är ledsen, deppig, eller för den som visar tårar.

Alla under 18 vårar blir kallade för dårar, ligister och banditer.
Vi sliter vårat hår, vi forskar i saken, men den som blottar sin själ
blir lämnad våldtagen och naken.


copyright: catatau




Fri vers av catatau
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-05-12 15:46



Bookmark and Share


  sol
du har så jävla rätt.
i smällande rim dessutom
- och vi känsliga konstnärer
måste manglas in i skiten också...

snyggt...
:)
.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

catatau
catatau