Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli till-vara-och förgås



I livets slutskede finns en del sorg

Sorg över det bortvalda

Det förgivet tagna


Såsom vårens dofter

Solens värme

Bitande kyla


Sorg över möjligheter

Vilka jag inte ens såg

Som den dåre jag är


Borde padlat mer Kajak

Vandrat mer i fjällvärlden

Smekt dig mer



Troligen levde jag i nuet då

Nu har jag tid att begrunda

Det som varit

Det kommande

Slutet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-20 23:45



Bookmark and Share


  Respons VIP
Man kan kanske trösta sig en smula med att man försöker göra de bästa möjliga valen för stunden och att i eftertankens kranka blekhet kanske allting borde korrigerats, men vi lever i nuet och inte inte i dået.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt