Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoförsta augusti (kärlek)

Kärlek, kärlek, olika slags kärlek,

till familjen, till vänner, till livet

 

romantisk kärlek; somliga säger att 

det handlar om kontroll och ägande

 

jag säger att om 

det handlar om kontroll och ägande 

 

då kan det inte kallas kärlek

överhuvudtaget




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-08-21 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP