Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ständig upprepning


Alla ord som styr mig
som skapar min tillvaro
alla ord som jag hatar och älskar
som jag inte kan bryta eller få bort
till slut betyder de ingenting
de blir bara en klyscha
en ständig upprepning




Fri vers av Ananas
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-21 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas