Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLING DOWN - haiku

Trumpna gula löv

utpekade bland gröna

vill hellre falla




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-23 17:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passande, fin haiku...just som det är nu...
2016-08-27

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och tänkvärd Haiku!
2016-08-25

    Dan Myrbeck
Tänker på USA och Trump...
Bra!
2016-08-24

  Blomma-Stjärna VIP
ja, när man vissnar ner... bättre att vilja detsamma - falla mjukt
2016-08-23

    Jag är fan större än Sartre
Så som livet är, man har sin tid, sen kommer andra med nya tankar.
2016-08-23

    ej medlem längre
Låter som mobbing i naturen!
2016-08-23

    ej medlem längre
naturen som natur, eller naturen som metafor för mänskligt beteende, fin
2016-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Bättre att släppa taget än att bli mobbad.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP