Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BADFÖRBUD - haiku

Brungrön algsoppa

illaluktande dekor

bad med förhinder




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-31 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det skulle visst vara så nu...inte kul...
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Usch! Men värst är
det i Algeriet.
2016-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
hav och stränder och badplats som inte har kvar sin rena mening
bra haiku - och sorglig
2016-08-31

    ej medlem längre
ah, mycket välskuret poem, man känner riktigt förbudet lång väg... Tack.
2016-08-31

    ej medlem längre
Sorgligt men sant.
2016-08-31

  M.Eta
Verkligen äckligt och bedrövligt. Bra haiku om detta fenomen.
2016-08-31

    Sefarge VIP
Dagens (rikedoms)
Övergödnings verklighet!
Kort smart och koncist
Skaldat!
:)

2016-08-31

  Marianne Räf
När sommarens verklighet
har sorgkanter!!-----------
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP