Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoandra augusti (vad är meningen)

Vad är meningen med det här

skrivandet? 

 

Vad är meningen med det här 

levandet? 

 

Vad är meningen med någonting; 

 

somliga säger kärlek men 

jag vet inte 

vad som menas med det...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-08-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP