Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäcker dagar

 

Ute har sitt eget språk. Sitt eget fallande. Sin egen rytm. Hivar och drar. Upproriskt. Andandes. Borden fylls av kakor och bakelser. Himlen av ankor och tjocka flodhästar. Ansiktet söker in i varje vrå. Söker sitt drag över ytan. Och människan suckar. Ställer sig bland blomster och fodrar giraffer. Talar sanning och ljuger med samma snabba vändning som. Människan. Jag. Knäcker bubblor över en skål av guld. Och lyssnar.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-23 07:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vällyssnat till knäckta bubblor! Så roligt att läsa en text av Dig igen, länge sedan senaste. Ska bättra mig. Sedan.
2016-08-23

  lodjuret/seglare VIP
Livet som kan vara så tänkt underbart, då är det också skönt att skriva, av sig också. Som det verkar åtminstone ibland.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP