Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusningens klanka blekhet

 

 

Berusningen av ordet

jag har framför mig

gör att jag känner mig 

näst intill redlös.

 

Visst är det underbart

med en berusning 

som inte ger baksmälla.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-23 10:50



Bookmark and Share


  aol
Bara så sant,
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP