Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än finns det kvällar att njuta av





Packade fikakorgen
åkte till havet

sanden varm
himmelen blå
vattenytan spegelblank

tystnaden total

viskade för att inte störa
den magiska stämningen

medan solen gick ner vid horisonten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-08-23 11:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Dikten framkallar ljusa minnen.
2016-09-01

  Karina"Kia"
Mm..här kan man sätta sig ner och bara njuta av känslan du ger!

Tack och underbart vackert<3
2016-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta vara på de tillfällen som bjuds...härlig beskrivning på en underbar kväll...
2016-08-27

  Cathrin M
Vilken härlig dag!
2016-08-25

  Respons VIP
Somrigt och andaktsfullt!
2016-08-24

  StinaJ VIP
Inför naturens skönhet är det lätt att man blir ödmjuk och gärna vill ta del av vad den berättar i tystnaden.
2016-08-24

  M.Eta
Man borde ge sig tid att packa en fikakorg oftare än vad man gör. Ger så mycket att sitta och njuta av naturen antingen det är vid havet, skogen eller någon park. Fint!
2016-08-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag kan bara föreställa mig hur det är...
Gillar!!!
2016-08-24

  lila fjäderblomman VIP
Njuter av den vackra stillheten här!
2016-08-23

    ej medlem längre
grattis att du hade tur med vädret. soligt idag.
2016-08-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert skildrat om sommaren
som kom tillbaka.
2016-08-23

  överlevaren VIP
Mysstund...härligt!
2016-08-23

  louisegirl
Njutfullt att läsa dina fina ord
2016-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig och stämningsfull dikt om en underbar dag!
2016-08-23

  Eva Helene VIP
Fint förmedlad närvarokänsla!
2016-08-23

    Dan Myrbeck
Bra att du nappade på mitt tips!

Bra skrivaridé
dito genomförd!
2016-08-23

  Anya VIP
Jaa naturen kan vara magisk. härlig varm text. Hade gärna följt med på utflykten.
2016-08-23

  KattenKin VIP
Så skönt att komma sig iväg ut och vara ett med naturen, stärkande som meditation. Himla stämningsfull text.
2016-08-23

  ULJO
Njut så länge tid finns. Snart rasar höststormarna
2016-08-23

  i af apa
förmågan att njuta
är allt!

2016-08-23

  Marianne Räf
Vilken skön Sommarbild !!
2016-08-23

  Niliboy
Ja, å många är det som älskar havet. Fint!
2016-08-23

  aol
Så fint och stämningsfullt skaldat,
2016-08-23

  Klara Ord VIP
Fin text om härliga stämningar!
2016-08-23

    ej medlem längre
En stilla stund av guld mitt i det grå och vardagliga.
2016-08-23

  Öknens Ros VIP
Än finns det stunder att njuta av.
2016-08-23

  Zandor
behöver inte vara svårare....
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP