Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotredje augusti (finns blått)

Finns havet.

Finns himlen.

Finns blått.

 

allt är blått blått blått

 

Finns blått.

Finns längtan.

Finns du.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-23 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP