Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofjärde augusti (ta mej fan inte)

Måste reda ut 

vad jag egentligen vill 

med vår sk vänskap, 

för jag begriper 

ta mej fan inte 

vad jag egentligen 

vill.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 14:42



Bookmark and Share


  Zandor
då blir det ju genast lite svårare...
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP