Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en konsekvens av att lyssna på ett program i radion. Det finns ett före och ett efter, som att födas på något vis, som att förlora oskulden eller som att slå i en spik, ett huvud eller bara anträda en scen.


Som ödesmättat



Ibland är det så svårt att inte vara,
uttrycka sig precis sådär som,
litterärt och skolat.

Särskilt om en börjat ta vägen
till lärdom på ett sätt
som en dörr

på vilken det står något om
att den som väl passerat denna gräns
inte kan få gjort till ogjort.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-04 21:59



Bookmark and Share


  Nanna X
Point of no return?
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP