Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransmän behöver ingen Fellini



Är det på riktigt eller är det en parodi?
poliser som griper kvinnor i burkini
som tur är så har de Nicolas Sarkozy
nej, fransmän behöver ingen Fellini




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-24 21:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
JO ! de har börjat,inte en bomb till.
(avslöjad bomb)
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP