Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDET

 

 

Där stod ORDET

ensamt och övergivet

ingen brydde sig om det.

 

Ingen läste det

ändå var ORDET

väl skrivet och väl stavat 

men ingen brydde sig.

 

Hur ska världen bli 

om ingen bryr sig om ORDET?

 

Att det bara ska stå där

- väl skrivet och väl stav att -

 

Vem var det som skrev det?

En politiker?

En poet?

 

Säkert en poet

glömd 

utom för honom själv!

 

Lika oläst som ORDET.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-25 10:10



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Den här tyckte jag om!
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP