Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofemte augusti (hjälp mig)

Orden dödar mig, ord för ord, 

bit för bit, hur ska jag kunna 

läsa samma ord om och om igen, 

snart finns inget kvar av mig, 

 

hjälp mig, 

 

hör det jag inte säger...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-25 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP