Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ord

Behöver dig, behöver dig mer än du förstår.
Du ger mig ett lugn, ett lugn du själv inte har.

När jag säger det tror du att jag ljuger.
Du har ju redan sagt det.

Du säger de ord jag inte vågar säga.
Du säger de ord jag inte vet hur man ska säga.

Jag vill säga nya ord, men du har redan sagt dem.
Du har sagt dem som de ska sägas.
Det behövs inga nya ord.




Fri vers av KajsaElgersson
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-25 22:04



Bookmark and Share


  Zandor
fint förmedlat...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

KajsaElgersson