Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något vackert

Stick en sked in i min
bröstkorg och
gräv ut den förbannelse
som mörkar och tynger
burken som skakar
mellan mina axlar.

Förbannelsen som knyter
hårda band över hela min
överkropp och kväver.

Den jävla förbannelsen.
Den helvetes jävla förbannelsen.
Den som skulle kunna vara vacker.
Vacker ljus och härlig.
Den som skulle kunna vara kittlande.

Men det är den inte.
Den är en svart, mörk, kvävande,
helvetes, jävla
förbannelse.




Fri vers av KajsaElgersson
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-10-30 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaElgersson