Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket


Att höra en utvisad medmänniskas ångestskrik

Borde jag var förskonad ifrån














































































































Så får ni tycka vad ni vill-givetvis



Men jag hörde det

Och jag känner

Smärtan



En liten kille från FEL land

Med FEL anledning

Hämtas av stora trygga

Personer


Vad händer sedan med den lille killen

Vars ångestskrik spelats in




I mitt hjärta?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-26 00:00



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Din ord borrar sig in
i mitt hjärta
får mig att gråta
av medkänsla
detta är så äkta
detta är den fruktansvärda
verkligheten ingen borde
få kunna få värja sig för
En viktig text
men fruktansvärt
hemsk

2016-08-26

  Johan Strömstedt
Svårt och jobbigt att ta in. Nakenheten i din text könns.
2016-08-26

  bumerang
Vi håller det ifrån oss.
Vi orkar inte.
Vore vi nära skulle vi göra allt som stode i vår makt.
Att orka är en nåd att stilla bedja om.
Även att kunna ha tillräcklig inlevelseförmåga att hjälpa till på avstånd.
Ifall vi förleds att tro att allt handlar om VÅRA(!) pengar då blir scenariot skrämmande.
"Öppnade ögon Herre mig giv"
2016-08-26

  Öknens Ros VIP
Ett ångestskri från djupet av själ och hjärta, hemskt att höra.
2016-08-26

    Sefarge VIP
Kommer osökt
Att tänka på
"Allt vad du vill
andra skall göra
till dig,skall du
göra till dem"
För smärtsam
Påminnelse
Tack!

2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt