Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handarbete

 

 

hon var skicklig på det hon gjorde

ett handarbete som krävde sin man

han var alltid nöjd med resultatet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-26 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flinka händer som skriver dessa texter också ;)
2017-05-17

  Marita Ohlquist VIP
En ömsint och kärleksfull hand, såvitt jag förstår!
2016-08-26

  Zandor
vad skönt du pratar...igen ;-))
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP