Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjunde augusti (måste finnas mer)

Det måste finnas 

mer att se fram emot än 

 

  sjukdom 

åldrande

död

 

om jag åtminstone kunde tänka på något annat

i nuet

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP