Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla älva



Min fina vän. samma stad
vi brevväxlar ( ganska ovanligt idag)
du lilla älva. 90 i vintras

vi ser varandra på ett alldeles särskilt sätt
ibland ses vi, inte särskilt ofta
vi har ju våra brev

i det förra skrev du
" är så fascinerad
att läsa ditt brev är
som att läsa en hel bok "
ler när jag tänker på dig

min söta lilla älva
undrar hur länge till jag får ha dig




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-27 22:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
"Riktiga" brev gör att man lägger ner mer jobb på skrivandet, tror jag..
2016-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om gemenskap och de skrivna ordens betydelse!
2016-08-28

  Karina"Kia"
Så vackert,så underbart det måste vara rekord...
Vilken brevvän och 90 år..hon måste va en ängel och du lika så och hon kallar dig så vackert för älva..

Tack! för du berikar oss med detta sååå vackert och vilken ynnest!
2016-08-28

    frun
Blev hon inte 91 år?
Söta lilla älva, na, inte på ålderns höst.
2016-08-27

  Blomma-Stjärna VIP
när jag läser dikten Min lilla älva, känner jag värme, poesi, kärlek - tack att jag fick läsa!
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP