Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord jag snappade upp ur Tom Alandhs program om Balder!


Olika tider

 

 

Vad är nuet,

ett tillfälligt tillstånd

som snabbt förändras

med tiden.

 

Men återkommer hela tiden

nutiden blir aldrig dåtiden 

eller framtiden.

 

Hela tiden vi lever

är det nutiden.

 

Dåtiden som framtiden skrämmer 

liksom livet ibland.

 

Då kan det vara skönt

att leva i nutiden.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-28 11:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det här var tankar som man verkligen kan hålla med om...riktigt bra...
2016-09-02

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP