Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : soligajag_1


Helgen gav mig styrka

Helgen gick i "omtankens tecken"
där man fick värme och kärlek så tårarna trillade.

Skrattet gjorde dagarna till ett hejdlöst glädjebudskap,
ser tillbaka på just dessa ögonblick och leendet blir
bredare och bredare.

Alla vi knallar gav varandra en dag med bus och skoj,
bullarna försvann i ett huj så det stod härliga till.
Vilken njutning att se kompisen bre´ve sittande på stolen
och smaska på bullen!

Dessa dagar minns jag med hjärtat av goda delikatesser ,
ska stoppa dem i mitt arkiv och ta fram när
man känner sig nere.

Underbara och "tokiga" loppis människor ger av sig
själva till alla och envar.
Regnet stod som spö i backen när jag trampade hemåt
och gastade till allihopa :
Tackar för denna helg och önskar er en toppenfin Söndagskväll!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-29 06:00



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Den som kommer hem och kanske är lite ledsen och besviken, just till dem vill jag överräcka din text. Här finns värme!
2016-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Glädje som smittar...tack...
2016-09-02

  Lindha W Gustavsson
Vilken glädje du sprider - jag riktigt ser dig hur du sprudlar av glädje när du vandrar hemåt. Äkta glädje smittar.
2016-08-31

    Dan Myrbeck
När du är på g
blir det andra
bullar.
2016-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Trevligt!
Bullarna ser supergoda ut.
2016-08-29

    ej medlem längre
Lika härligt som vanligt att läsa din text som förmedlar mycket glädje och förmåga att se guldkornen i vardagens gråa grus.
Tack för din aldrig sinande optimism!
2016-08-29

  Ljusletaren
Glädjande att höra dig så tacksam och glad :-)
/kram
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP