Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En..sa..mmmmmmmmmmmmmmmm

 

Suset!
Ekot!

Av ensamheten smyger sig sakta i livet

Orden!
Visionen!

Av tystnaden söker asyl hos mig

Gråten!
Sorgen!

Av min själ söker asyl och skydd hos mig

Stark som döden är jag
Hemlis som existensens hemlighet är jag

Och söker asyl och skydd hos ingen!
Än döden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-08-29 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP