Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonionde augusti (du minns)

Du kan säga att du har glömt; 

jag tror dig inte. Du minns. 

 

Du vill inte minnas, men du minns. 

Du kommer aldrig att glömma. 

 

Du 

      minns 

                  att 

                        jag 

                               finns

...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-08-29 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP