Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSA GRODOR

 

Flickan från förr

kysste många grodor

aldrig någon prins


förrän du, min prins

kom ridande

och stal hennes hjärta

          




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-31 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det gäller att inte ge upp...kul dikt...
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Bra - gillar Maritas kommentar!
2016-09-01

  Valter Örn VIP
Slutet gott; allting gott
....och så levde de lyckliga tillsammans i alla sina dagar (som det står i sagan)
2016-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
Fin!
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Grodor göre sig icke besvär, prinsen är här!
2016-08-31

    ej medlem längre
En groda av guld.
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP