Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetet deppressiv höstsenryu


Tänker låta min
hjärna går på sparlåga
fram till nästa vår




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 16:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det är ju det poeten säger.....
2016-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas jag inte! Hav förtröstan, vår och sommar kommer åter.
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP