Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag en tid

 

 

Vi hade våra stunder

du och jag!

 

Vi delade varandras tid

du och jag!

 

Du och jag

några underbara ögonblick

i våra liv.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-30 23:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ögonblick att minnas...så fint...
2016-09-02

  StinaJ VIP
Fina poetiska toner.
2016-09-01

  Ninananonia VIP
Så fint så :)
2016-08-31

  Angel of love
Ljuvlig.
2016-08-31

  överlevaren VIP
Härligt och vackert ordat!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP