Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningens händer

 

Beseglar dagen

med guldsigill

 

och med en suck 

av välbehag

 

låter jag

tankarna 

strömma 

 

mot dina vackra ögons

skymningshänder 

 

i deltat

av mystik

 

blossar kyssarnas bro

 

till famnande poesi

med älskogens ord

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-31 11:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...

2016-09-02

  Ingrid Trolle
Mycket vacker kärleksdikt
2016-09-01

  ULJO
Fint
2016-08-31

    Dan Myrbeck
Annorlunda och fin.
2016-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvlig kärleksdikt, om att finna kärlek att våga älska, njuta och lita på.
2016-08-31

  Nils-Robert
En så fin dikt om kärlek. Så vackert skrivet. Man skrider och dras med i diktens flöde.
2016-08-31

    ej medlem längre
Njutbart vacker poesi.
2016-08-31

  Solstrale VIP
Njutfullt att läsa med närhet till skildringens väsen som drar en in i själva berättarjagets känsloliv... Vackert och innerligt kärleksfullt!
2016-08-31

  Ninananonia VIP
Poetiskt vackert ...
2016-08-31

  Zandor
ja svårare behöver det inte vara...
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP