Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halt - Du får inte vara med och leka

 

Jag "säljer" inte luft
Här finns fast konsistens
Jag ger sant och äkta
Men vissa vill mot min
frispråkighet
sätta upp en mur
av gräns
För de inte
mina ord mäkta

Handens "STOPP"
visar tydligt en gräns
Där jag inte
får passera
Förblir alltjämnt ensam
och med ingen då
kan interagera

Halt -
bevisa våra krav
De som är låsta
i mittpunktens nav
Ett ekorrhjul
som alltjämnt snurrar
Ett tåg på räls
Bli som oss
och Fräls
Ty ingen åt din
unika gestalt
hurrar

Halt -
Du får inte vara med och leka
För att bli accepterad av oss,
måste du först bli inbjuden
till gruppträff,
där du blir granskad när vi reka
I främre rummet icke tillträde
Om du tvunget vill,
vi tar inträde
För se, det har sitt pris,
vi alla får betala
Masken är dyr,
för att ingen
ska bli nyfiken
och dig avskala

 

Bildkälla: http://previews.123rf.com/images/tristan3d/tristan3d1104/tristan3d110400084/9394041-Bobby-is-holding-a-stop-sign-and-asks-you-to-halt-Stock-Photo.jpg

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-31 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale