Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första september (bli den som)

man tror att man är den som 

kommer att finnas kvar... 

den som kommer att sitta och minnas,

minnas dom som betydde mest, 

kanske även de som betydde mindre

 

men men men 

 

man kan lika gärna bli den som 

går bort först och bli den som 

andra minns eller glömmer...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP