Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÖPPEN BOK

är jag

kanske inte spännande
från pärm till pärm

men kanske något kapitel
kan fånga dina känslor

 när jag skriver
om den rosenknopp

som öppnar sig för dej
eller min hud som andas kärlek
vid din närvaro

om mina ögon som brinner
efter dina kyssar
efter din hand
ja hela dej

 så är jag inte
från pärm till pärm
men små stycken
här och där

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-01 18:44



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så är det nog. Så bra.
2016-09-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en bok innehåller ju lite av varje...man måste läsa hela för att se helheten...
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Bra berättat. Ingen är intressant från pärm till pärm.






(Möjligtvis jag...)
2016-09-02

    ej medlem längre
Vackert
2016-09-02

  Marianne Räf
Absolut ! Fint med en bok om sig själv..
2016-09-01

    ej medlem längre
Fint!
2016-09-01

  Quasimodo
Verkar vara en intressant bok och läsning i många stycken!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP