Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra september (en annan)

Jag vet; det är inbillning och fantasi 

när det känns som om du gick 

vid min sida eller lite snett bakom, 

beredd att ta emot mig om jag faller,

men nej, du är en annan kvinnas stöd

och jag får lita till en annan man.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-02 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP