Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

________________________

Jag ser inte strålarna av dimman längre

Simmar under broarna genom fasader av

tyngd över mitt bröst

 

Det är så kallt

 

Tyst viskar skriket inom mig

Kanske en dag?

Någon dag?

 

Medan molnen hopar sig

och hjärtat skriker än mer

Ta mig bort från mina tunga tankar




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-03 03:20



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket bra fångar du den outhärdliga känslan i att känna hur livet sugs ur din sargade kropp och tomma själ. Allt är liksom borta i en enda kall våg som sköljer dig bortom all känsla av liv .
Den outhärdliga sorgen kan förvandlas till ett storslaget skapande i många sammanhang . Dock måste vissa stunder av ljus välkomnas och vara en del i ditt skapande .
2016-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En tung och desperat dikt, som visar en verklighet ingen önskar leva i.
2016-09-03

  Quasimodo
En tyngd som vilar tung och tät här över en längtan efter frihet och öppna vyer.
2016-09-03

    ej medlem längre
Svårt att leva under en sådan press och inte ana någon ljusning!
2016-09-03

  Maria Sundelin VIP
Det är en tung känsla att bära på
Kramar
2016-09-03

    ej medlem längre
Denna berör mig.

2016-09-03

  ULJO
Stark text

2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP