Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur fel är en människa?

 

Jag lyckades inte i mitt liv som,

Ett barn
En ung
En vuxen

Och kommer aldrig att lyckas i min ålderdom

Mitt liv av sorg och ensamhet
Mina ögonblickar av död och stillhet
Mina texter av saknande och villrådighet

Jag kommer aldrig att väcks till livet upp

Fel jag!
Fel ego!
Fel Naji!

Gud från börja början bestämde sig att jag skall vara FEL människa

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2016-09-03 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP