Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att våga säga NEJ!

 

Att våga säga NEJ!
Det har jag aldrig lärt mig

Att brukar ofta säga HEJ!
Den har evig försvagat och förstörd mig

Nej och hej!
Hej och nej!

Spelar en stor roll i dig och mig
Och är en väldigt stor grej

Jag som aldrig vågade säga NEJ tack!
Får ta tillbaka massa skit på mig!

Jag som INTE slutade säga hej
Ormar hittar hem till mig

Jag borde ha lärt mig Tacka NEJ!
Jag borde ha lärt mig sluta säga HEJ!

Med andra ord!
Begränsa mig!

Det gäller båda dig och mig!
Se på mig!

Jag lever i exil!
Du lever i ditt hemland Sverige!





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-09-03 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP