Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Efter samvaron går var och en in i sin egen död.
Låt oss därför fatta varandras händer
likt skogens träd
som om vi vore sammanväxta,
redo att dela inte bara livet
utan även döden.
Låt oss stå redo som furor
när höstvindarna kommer.
Låt oss stupa i varandras armar
och hand i hand släppa taget.




Fri vers av Nitram P
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-03 17:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det var vackert formulerade sköna tankar
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P