Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Med inspiration och fritt skrivet, efter en vandring med THE LONDON WALKS. Deras temapromenad gällande en "viss händelse" under sensommaren/hösten 1888. En händelse som skakade om dåtida England, och inte minst stadsdelen East End)


Long Liz Stride

 

 

 

 

"Gaslyktor flämta -

över kullerstensbelagda

dunkla gränder -

Skugga -

vederhäftigt brukar kniven 

släcker gnistan

där - om natten 

för de vackra flickor 

en i sänder 

 

Se - nattfjäril flyga

irrar i sin flykt -

Innan gryningstid 

var kommen -

hördes endast ekot 

av en sista önskan -

Om det bättre liv

hon aldrig fick..."

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-04 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP