Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


orkar du med?

 

Jag kan,

Lyssna
Lyssna
Och lyssna

Så länge vill du prata

Du kan,

Prata
Prata
Och prata

Så länge du vill

Jag orkar lyssna så länge behöver du prata
Jag vill lyssna så länge behöver du mig
Jag lyssnar så länge du vill

Orkar du med när jag behöver dig?

Det tvivlar jag på!
Det är vad jag säker på!
Det är vad ditt ego klara av!

Jag kan och redo att lyssna på dig!
Du behöver mig som en papperskorg!
Jag är din papperskorg!

Jag är din själ!
Jag är din vän!
Jag är din icke vän!

Släpp sig fri!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2016-09-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP