Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vattna mig så ska du se att jag frodas.


Rör mig nu

Rör mig nu
som ingen annan kan

Rör mig nu
bara genom att se på mig

Rör mig nu
utan att egentligen röra mig alls

Berör mig nu
min själ den längtar så




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-04 21:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om dina ord och hur du skriver
2016-10-06

  ULJO
Finstämt och vackert och ett rop på ömhet skymtas i ytterkanten
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP