Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte september (vet inte var jag har)

 

hemma igen, men vad är

hemma, jag vet inte

var hemma är, har

 

sagt det förut

säger det igen

 

vet inte var

jag har

mitt riktiga hem...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-05 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP