Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mur

De ska inte få komma åt mig mer
jag ska bygga en mur runt mig
som bara vissa personer ska få rasera
jag vill gå in i drömmen igen
leva mitt liv där
innebär tiden som går en räddning
eller ett växande hån
för att jag inget förbättrar




Fri vers av Ananas
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas