Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte september (ta mig loss)

Hur ska jag kunna 

ta mig loss från 

allt som gör 

ont. 

 

Jag önskar att det fanns 

någon som ville och 

kunde ge mig 

kärlek.

 

Så som du visar 

hur mycket 

du älskar 

henne.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-06 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP