Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den du en gång var

 

 

den du en gång var

ser på fotot

 

inget av du finns kvar

kommer du att hitta hem till din kropp igen

kommer idéerna som förr

kan du skratta och le igen

 

kan du vara bestämd

som bara du kan

envis kanske är rätt ord

hoppas att besluten laddas av godhet som förr

 

önskar att du hittar hem till din kropp igen

 

tills dess värnar jag dig

påminner dig om goda tider

smeker din kind

och håller din hand och torkar din panna

 

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-06 22:22



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Glädjande text detta!

Dubbelbottnad och osänkbar;)
2016-09-16

  Maria Sundelin VIP
Det är en fin gest att visa någon
Kramar
2016-09-07

  Minkki VIP
ett svårt ämne, fint tacklat
2016-09-07

  Öknens Ros VIP
Vemodig ton, att minnas personen som en gång var.
2016-09-07

  Gunnel Eriksson VIP
En berörande, vacker text.
Jag kan bara hoppas på förbättring
av personens tillstånd.
2016-09-07

  Zandor
fint...
2016-09-07

  Carl Mikael Fäldt
En så vacker dikt om önskan och vilja!

Texten inger hopp om välviljans eviga seger!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra